lördag 27 augusti 2011

Lördag...

Det är faktiskt mer fysiskt utmattande än jag trodde att vara själv med grabbarna. Rikard jobbar i Lilla Edet i tre veckor nu så det blir mycket jobb för hans del. Det är såklart lite trist att man nästan aldrig hinner ses men mycket jobb genererar ju lyckligtvis roligheter också.

Vad gör man bäst en regnig lördag med två illbattingar när mamman som jobbat hela veckan, sovit dåligt och som är trött inte har ork att dra igång något hemma? Man åker till Lek & Buslandet med världens bästa kompis Zandra och lilla Selma.


Alla var förväntansfulla och Leon som var veteranen fick visa oss runt.


Tittut lilla Sessan!!


Det var med stora ögon lilla Neo kollade in de stora grabbarna. Neo har troligtvis aldrig önskat så gärna att han också var 3 år som han gjorde idag.


Selma trivdes bäst i bollhavet.


Zandra busade också. Men man (eller bollar) får passa sig så man inte fastnar ;)


Fina flickor!!!


Frustrationen infann sig ganska snabbt när Neo insåg att han hade alldeles för korta ben för att kunna trampa runt.


Lappen som satt på toa var skrattretande och kittlar min språktarm aningens. Var menar Lek & Buslandet att man skall göra av sina number ones and number twos? Eftersom enbart toapapper får slängas i toaletten?!


Alla på Tanten!!!!


Till Leons stora förtjusning fanns en uppblåsbar rutchkana med Blixten McQueen. Å han va så himla duktig som klarade att åka själv. Han var väldigt duktig överlag idag. Tålamod att vänta på Neo som var långsammare.

Efter drygt 2 timmar så började humöret tryta för samtliga och hungern satte in. Det blev till grabbarnas stora förtjusning McDonald's och glädjen var total när de kom en flicka och bjöd på miniglassar och ballonger. Två pojkar stensomnade sedan i bilen på väg hem och nu sitter vi alla i soffan och myser med lamporna tända medan regnet öser ner och kollar på 101 Dalmatiner.
Om ett tag skall vi till mamma och pappa och äta middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar