tisdag 7 februari 2012

Weekend i Getinge!!

I lördags styrde 3/4 av familjen Lindau/Junkvist kosan söderut. Destination Getinge hos underbra Johan och Alexandra, vi mellanlandade dock i Frillesås för att kolla lite bandy. Johan spelar i Frillesås och de mötte Linköping (eller va de Lidköping? -Nee...inte va de Villa) jaja... Hur som helst, stålande sol och svalkande -10 grader va de. Se va så kallt att jag i te ens kunde med å ta sv mig vantarna för att ta ett bloggkort!
Stackars Neo va han frös. Alexandra och jag gick in i caféet och då sken han upp som en sol och showade därinne.

Sedan åkte vi hem till Getinge och då blev det tapas och vin!!


Underbart!!

Neo var så duktig och somnade vid åttasnåret utan ett ljud!!

Då passade vi på att kolla in årets första Melodifestival. Mangan har dragit igång en intern röstning/tippning. Först får man välja fem av de åtta bidrag man tror går vidare till andra röstningen och sedan skall man välja vilka två som går direkt till final, vilka som går till andra chansen och vem som åkte ut. Kolla in ställningen efter första omgången;


VIKTIGT!!! (Det är för övrigt jag som är FrökenLandau, Lindau skall det stå egentligen har nog bara blivit lite tokigt).
Jag kan också gå in och berätta för er att Lorren vinner inte bara svenska finalen utan också ESC! Hehhe, remember where you heard it first! Fasen va bra hon va!!

Underbara Johan och Alexandra hade båda en ängels tålamod med Neo (som just därför skötte sig väldigt bra). Han är inte helt van att ha all uppmärksamhet själv, Alex överöste honom med uppmärksamhet (precis som det ska va)! Här gör Neo sig till för Alex


På söndagsmorgonen åkte vi alla på en kosetur till Ullared. Inte alls mycket folk och vi fick köpt lite smått och gott!

Hur har er helg varit?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar