tisdag 12 juli 2011

Idag

Ledig dag idag efter fem arbetsdagar. För er som inte riktigt kan se det jobbiga i att göra så många arbetsdagar i sträck jobbar inte inom vården.. Jag är fullt medveten om att typ 70 % av Sveriges befolkning gör det (jag har gjort det också) men det är väl något särskilt påfrestande med vårdyrket. Hur som helst så var jag ledig idag. Morgonen började med en liten sovmorgon och sedan sa Neo att han ville ha frulle. Han pekade på sin stol och gjorde det väldigt klart att han ville ha käk. Så när jag frågade om han ville ha "mat i magen" nickade han. Mycket riktigt va han hungrig. Han käkade gröt, smörre och drack juice.


Efter frulle så röjde Neo järnet. Detta var det coolaste. Vände på sin bil, en Volvo C30 och tog fram skruvdragaren och började mecka.


Igår fick han den här coola tatueringen.


Idag åkte vi hem till Mormor som har bronkit med käkar penicillin så hon smittar inte längre. Vi plockade hallon som växer i trädgården. Så sparade vi några som vi tog med hem till Leon.


Nu sitter båda grabbarna i sängen, dricker välling och kollar på Chaggington. Det nya för Neo just nu är nämligen tåg. Dessutom gör han allt som Leon gör. Det är urgulligt och grabbarna funkar så himla bra ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar