torsdag 3 maj 2012

Vattkoppor 2.0

Värmen och solen har hitills förgyllt två dagar och tittut sa de första lilla prickarna på Litens lilla kropp igår. Det var ju väntat eftersom Stor haft en omgång nyss.
Igår va en bra dag trots allt. Vi fick lämna av Stor på dagis och när vi kom tillbaka hem tog vi lite fika. Saft och kaffe på framsidan.


Sedan tyckte Liten att det skulle cyklas på storgrabbscykeln, som tyvärr är för liten för Stor.


Som ni ser så är Liten, lite för liten men att sitta på sen är hur kul som helst i 30 sekunder....


Liten och jag hade sedan finbesök av Amanda och Saga. Det är helt sjukt smidigt och faktiskt inte ett dugg jobbigt att vara mamma när ungarna leker så himla bra ihop.


Detta var inte heller så himla jobbigt!! Båda valde själva att de minsann skulle sova ute i vagnen. Sagt och gjort!! Amanda å jag hade sedan extremt svårt att sysselsätta oss...

Idag däremot vaknade Liten med feber och MASSA prickar...


"Pjick dää... Pjick dää... Pjick dää osså"


Efter att Farmor Ylva kom och hämtade Stor till deras båda förtjusning packade jag ner Neo i vagnen och tillsammans tog vi oss en lång promenad, precis som back in the days... Ner till Frendo (hämtade ut HM paket), via rollsbo och komarken till Synsam för att hämta linser, festis och frimärken på Maxi. Sedan hemåt igen- Sjukhuset, Jordliden och äntligen Ulvegärde. Därefter lunch son Litem vägrade äta och nu sover han. Tur att han ska med Babe hem till Fajmoj Ylva på middag sen!

Själv försöker jag hitta motivationen att ta mig till F&S för ett Steppass... Går sådär, vill hellre planterna blommor.

1 kommentar:

  1. Stackars liten :(! Tänk bara på att det är extremt smittsamt med vattkoppor så affärer bör man undvika för andras säkerhet :)!

    Hoppas han snart mår bra/Jennie

    SvaraRadera